Tuesday, January 15, 2008

Lessen in haat


Canada is één van de christelijke contreien waarvan het parlement de Armeense claim heeft aangenomen.
In Canada wonen veel Armenen. Wanneer een land een christelijke achtergrond heeft en er wonen grote aantallen Armenen, dan krijgen de Armenen vaak vrije ruimte voor hun haatpropaganda tegen de Turken (meesten zijn moslims).

In Canada krijgen scholieren nu lessen in de Armeense genocide-leugens. (bron: 'History course proposal upsets Canadian Turks' - betreft Engelstalige artikel, via vertaalknop van Google kan het grotendeels in Nederlands vertaald worden)

De Turks-Canadese gemeenschap heeft een petitie ertegen ingediend, maar zonder resultaat.
Volgens de organisator van de petitie hebben kinderen met een Turkse achtergrond op Canadese schoolpleinen te maken met pesterijen, racisme en haat. Dit is overigens ook een bekend verschijnsel op Hollandse scholen.

Wat je nu krijgt is dat de Turks-Canadese kinderen op de Canadese scholen met nog meer haat en afkeer te maken gaan krijgen. Ze moeten tijdens de lessen vernemen dat ze een afstammeling zijn van misdadigers die meer dan een miljoen Armenen op gruwelijke wijze zouden hebben omgebracht. En de medescholieren zien hun racisme en haat via deze leugens tegen ze bevestigd.

De Armenen zijn dan met hun lobby-activiteiten en leugens geslaagd om nieuwe Turkenhaters te kweken. Haat is dus de bodem waarin de Armeense lobby hun gif kunnen laten groeien.

Maar het is bekend dat haat nooit loont. Uiteindelijk vernietigen haters zichzelf.
Hitler, de jodenhater, is een heel goede voorbeeld van hoe het met haters afloopt: hij schoot zich tenslotte door het hoofd.

No comments: