Friday, April 5, 2013

Wanneer fantasten ‘wijze mannen’ worden genoemd



De Turkse regering is bezig om met de PKK een definitieve vrede te sluiten. De PKK is de Koerdische terreurbeweging die sinds 1984 dood en verderf zaait in Turkije*. Het probeerde er tevergeefs een Koerdische staat te stichten. Deze terreurbeweging heeft daarbij 40-50.000 slachtoffers op zijn geweten gehad.
* Als onderdeel van de Duizendjarige Oorlog geniet de PKK overal in Europa steun. Om enkele Europese staten te noemen die de PKK huisvesten en supporten: Denemarken, Duitsland, België, Frankrijk en zelfs Nederland.

Om dit vredesproces in goede banen te leiden en steun onder de Turkse bevolking te krijgen, is er een commissie van wijze mannen (en vrouwen) benoemd. De leden komen uit diverse Turkse regio’s.

Minstens twee leden zijn de screening op één of andere bizarre reden doorgekomen. Het betreft Baskın Oran (Egeische regio) en Murat Belge uit de Zuid-Oostelijke regio. 
Baskın Oran en Murat Belge, Armeense slaven.

Voorgaande twee hebben de Armeense leugens en fantasieverhalen fanatiek zitten te promoten. Wie fantasie en feiten niet van elkaar kan onderscheiden heeft nimmer het recht om wijze man (of vrouw) genoemd te worden. De verantwoordelijken in het samenstellen van deze commissie hadden zich dat moeten realiseren.

Een ander tekortkoming van de samenstellers is de betekenis van wat deze twee promootten. De mentaliteit die schuilgaat achter wat deze Armeense slaven verkondigden is diezelfde als die van de Armeense genocide-terroristen. Die mentaliteit leidde tot de dood van tientallen onschuldigen. De benoeming van deze fantasten is daarom een klap in het gezicht van de vele slachtoffers van Asala en JCAG.   

In de leugenverhalen die deze volksidioten promoten, komen nimmer de dood van tienduizenden (zo niet honderdduizenden) door Armeense slagers omgebrachte Turken en Koerden aan bod. Daarom is hun benoeming tot ‘wijze man’ een grote blamage voor de nagedachtenis van deze slachtoffers.


No comments: