Wednesday, July 31, 2013

Europa: safe haven voor anti-Turkse terroristen (II)



In het vorige artikel had ik het over de Armeense terrorisme in de 1890’s. En de hulp die ze genoten van Europa in het bedrijven van hun misdaden.

Toen Armeense genocide-terroristen weer hun opwachting maakten in de jaren ’70, was Europa haar favoriete huurmoordenaarsclub* natuurlijk niet vergeten.
* Huurmoordenaars van Europa omdat die haar eigen handen niet vuil wil maken maar anderen de klus laten klaren.

Asala en de JCAG kregen vrije baan en konden in alle rust Turken en andere onschuldigen ombrengen. En als ze überhaupt opgepakt werden, dan wisten ze dat ze mild bestraft zouden worden.

De mentaliteit die schuil gaat achter deze Armeense moordenaars wordt in Europa nog altijd gekoesterd: hun corrupte van binnen totaal verrotte universiteiten lenen zich voor het verkondigen van de Armeense (haat)propaganda uit 1915.

(Voor een totaalbeeld van deze Armeense genocide-terrorisme kan de lezer hier terecht: Moorden in naam van een Armeense genocide: Index)

Tenslotte hielden de Armeense moordenaars op met hun praktijken. Zeer waarschijnlijk omdat de Turkse geheime dienst MIT opdracht kreeg om hun scalpen op te eisen.

Voor Europa was dit een domper. Ze verloren een instrument om de Turkse natie via hun Armeense huurlingen te bestoken. Daarom vond er in 1984 iets frappants plaats. 

- lees verder

No comments: