Sunday, April 5, 2015

Bloedbroeders. Met ArmenianTitanic op de hielen - Intro deel 3


In dit deel gingen Ara de Armeen en Sinan de Koerd* naar plaatsen waar de familie van Ara had gewoond. Armeense ellende stond centraal. Vandaar ook de titel van deze deel: 'Een spoor van stenen'.
* Sinan blijkt een Koerd. (Zie verslag deel 2 op 10:20).

Kenmerkende in deze deel was dat alleen voorstanders van de Armeense versie van de historie aan bod kwamen.Geen één wetenschapper die de kritische versie mocht vertellen zo te zien.

(De makers van de documentaire kunnen hun geloofwaardigheid alleen redden als van de komende drie delen één geheel gewijd is aan de Turkse versie van de gebeurtenissen.)


Professor Justin McCarthy, professor Jeremy Salt, professor Bernard Lewis, professor Norman Itzkowitz, professor Norman Stone, dr. Maxime Gauin en dr. Tal Buenos (om er enkele te noemen) durfden ze blijkbaar niet bij te halen. 

Maar vooral de militair historicus Edward J. Ericksson zullen deze pro-Armeense slaven van NPO als de pest hebben gemeden. Hij had ze kunnen uitleggen wat de massale Armeense guerrilla in Oost-Anatolie zoal aan het uitspoken was.



Alle schroom hebben deze door de Nederlandse staat gefinancierde oplichters van zich afgeworpen.

We kregen de ex-terrorist Taner Akçam en zijn maatje Erik-Jan Zürcher regelmatig te zien om een verminkte versie van de historie aan de argeloze kijker te slijten. Ook kwam een Turk aan het woord die Ayhan Aktar* heette. Maar hij blijkt de Armeense versie de kijker voor te schotelen. Een andere pseudogeleerde maakte het geheel compleet: de Armeen Kevorkian.
 * Misschien de broer van die andere Aktar, één van de pro-Armenen van Todayszaman.

Ik zat met ongeduld te wachten op het bekende materiaal en fraudeurs van destijds die heden vaak geciteerd worden.

De travestie van recht-processen waarmee bijvoorbeeld de voormalige terrorist Akçam vaak mee schermt, had ik wel willen zien. Of toch, de Armeen Ara had het heel kort gehad over 'rechtbankverslagen' om schuld Turken voor te wenden. Misschien bedoelde hij daarmee die fake-processen van 1919-20.

Johannes Lepsius hebben we in deel I gehad (zie op 22:26). Maar naar het andere “kanon” van de Armeense genocide-maffia, Henry Morgenthau, zat ik echt uit te kijken. 

Ik werd niet teleurgesteld, in dit deel kon men hem zien. Ara de Armeen zat uit diens boek voor te lezen. Morgenthau’s fraude met die publicatie uit 1918 is allang blootgelegd. Ara loopt duidelijk achter (Updaten of je belachelijk maken jongen. Kies).
Talaat Pasja was diens gewilde mikpunt van zwartmaken in dat boek. Je kon heel goed dat element van “Turken bekentenissen in de mond leggen” zien toen Ara uit dat boek voorlas met zoveelste verzonnen gesprek tussen Morgenthau en Talaat.

Het is één en al betrappen van deze oplichters van NPO. Hoe ze te werk gaan met hun zwijnerij tegen de Turkse natie. Het is net of je met een nachtkijker dieven in het donker kan zien en ze zich onbespied wanen terwijl ze aan het stelen zijn. Beschouw deze weblog als een nachtkijker. 

No comments: