Wednesday, June 13, 2012

Armeense terreur: de Palestijnse connectie


Tegenwoordig is er in Turkije veel sympathie voor de Palestijnen. Het volk dat al jaren onder erbarmelijke omstandigheden verkeert door het failliete systeem van Israƫl.

Door hun steun aan Palestijnen heeft Turkije veel goodwill bij dit volk gekweekt. Palestijnse ouders hebben zelfs massaal voor hun kinderen de naam ‘Erdogan‘ gekozen. We zien Palestijnen vaak met Turkse vlaggen zwaaien als ze demonstreren.

 Palestijnse demonstranten in Jabalya (Gaza)

Afgelopen maanden heb ik diverse moorden op Turkse diplomaten door Armeense terreurbewegingen onder de aandacht gebracht. Deze moorden op onschuldigen vonden plaats om een Armeense genoncide erkend te krijgen*. Veel van deze moordenaars en hun handlangers hebben tot op heden de justitie weten te ontlopen.
*Armenen hadden dus speciaal om deze leugens erkend te krijgen terreurorganisaties opgericht.
Maar daar kan verandering in komen. De Palestijnen hebben namelijk in het verleden samengewerkt met deze Armeense terreurgroeperingen. Ze weten precies wie wat uitgespookt heeft of kunnen informatie verstrekken die tot aanhouding van deze Armeense terroristen kan leiden.

Turkije heeft nu een zeer sterk imago onder de Palestijnen. Deze gelegenheid om de moordenaars van zijn diplomaten op te pakken en te vervolgen dient Turkije te benutten.

De families van de vermoorde onschuldige diplomaten en omstanders hebben recht op dat deze Armeense moordenaars en hun handlangers hun straf niet ontlopen.

No comments: