Thursday, January 1, 2015

2015: Het jaar van de waarheid


 We zijn het jaar 2015 ingegaan. Het jaar van de waarheid.

Het is nu menens.

De Armeense genocidemaffia heeft 100 jaar de tijd gehad om hun megaleugen te perfectioneren. Een eeuw de tijd! Toch lukt het ze maar niet iets neer te zetten dat als de waarheid erkend kan worden.

Het zijn prutsers van jewelste. Miljarden dollars aan resources ertegenaan gegooid en duizenden Mein Kampfs gepubliceerd. Tussendoor vermoordden hun door haat gevoede misdadigers ook nog 60 onschuldigen. Dit allemaal bracht ze nergens. Niks substantieels voor ze opgeleverd. Een handjevol christenparlementen die hun jankverhalen slikten was blijkbaar het hoogst haalbare.

Verder kwamen deze leeghoofden niet. Het dringt bij ze niet door dat als je een zaak hebt die op fraude en bedrog is gegrondvest, je heden kansloos bent. Met internet is al dat bedrog in no time onder ieders aandacht te brengen. Je maakt geen één kans.



Rome, 9 juni 1977. De Turkse ambassadeur Taha Carim staat op punt om dood te gaan. Moest sterven vanwege de Armeense leugens. De moordenaars kwamen uit de hoek van de Armeense Dashnaks (JCAG).
(Dit is internet. Vrije verkeer van informatie. Armenen en hun groupies mogen nu proberen de onschuldige lammeren uit te hangen. Foto te vinden in http://www.uzumbaba.com/belgeseller/tarihi_gazeteler/1975-1978/tarihi_gazeteler_1975-1978.htm)


Misschien dat de stuiptrekkende oude media (kranten en tv) nog wel een graantje denken te kunnen meepikken door het gekrakeel op te stoken zoals ze dat deden in 2005-2006. Zinloos. De Turken en hun vrienden staan met geslepen messen klaar.

Wat we zullen zien is herhaling van zetten en gemodder van deze charlatans.

Er is grote kans dat het laatste bastion van de Armeense G-maffia uitgerookt gaat worden. Het exposen van de charlatans op de universiteiten die met deze fantasieverhalen rondleuren. Na de frauderende professor Stapel is je bezighouden met een op bedrog gebaseerde aantijging zelfmoord. 
Ik voorspel dat komende jaren (2015-20) er een grote schoonmaak gaat plaatsvinden.

In april zal de hel losbarsten. We zullen er zijn.


No comments: