Thursday, December 25, 2014

Weer een pro-Armeens boek uitgebracht. Waar blijven de Turken? Waar zijn hun vertalingen?


De afgelopen jaren heb ik menige boeken over de Armeense kwestie onder ogen gehad. Wat me opviel was de hoeveelheid die de Armeense versie van de historie verkondigden. Een tsunami aan leugens en bedrog. De Armenen en hun groupies hebben misschien wel duizenden boeken over hun verminkte versie van de geschiedenis uitgegeven. Dit is nu ruim 100 jaar gaande.


De Armeense G-maffia heeft nu een nieuw werk uitgebracht. Het betreft “100 years… Real Stories” (‘100 jaar... echte verhalen’).
Echte verhalen? Zou het? Zouden deze flessentrekkers nu voor het eerst eindelijk’s de waarheid spreken. Ik denk het niet.

Het boek bundelde 47 verhalen van nazaten en andere niet-direct betrokkenen van de gevolgen van Armeense gejudas. 
(Oorspronkelijk schreef ik 'overlevenden', maar het blijken verhalen van nazaten en anderen. Dat wil zeggen verhalen die ze hadden gehoord, gelezen, enzovoorts. Fraude ligt dus op de loer. Als ik boek in handen krijg zal een eventuele update volgen)


Het is uitgebracht in het Armeens en Engels. Er is ook een Turkse vertaling van om de Turkse markt te bewerken. Turken kunnen dan lezen wat voor een nazi’s hun grootouders wel niet waren geweest.

De uitgave is door Armenië gefinancierd. Ook deden Turkse slaven zoals de journalist Aris Nalcı mee in steunen Armenen in deze zaak tegen de Turkse natie. Van Turkse zijde waren er meer slaven betrokken: Turkse kranten en nieuwsportalen zoals Taraf, Zaman, Radikal, Demokrat haber, Evrensel, Blanet, Yurt en T24 lieten zich niet onbetuigd in het verspreiden van deze verhalen die de Armeense megaleugen aan de man moeten brengen.

Er was nog een opvallende organisatie betrokken in dit anti-Turkse project: het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken.
Die instelling was nota bene de verantwoordelijke voor de oprichting van de Britse Leugenfabriek in de Eerste Wereldoorlog om de Turken met leugens en bedrog in kwaad daglicht te stellen. Na 100 jaar komen ze weer in actie. Niet te geloven.

Armenië heeft dus een smak geld tegenaan gegooid om Turken met deze tweedehands verhalen zwart te maken. Blijkbaar is deze flessentrekkerij niet aan de straatstenen kwijt te raken. Vandaar dat ze het gratis weggeven.
 
Dus weer een werk dat de voorvaderen van de Turken als wrede, bloeddorstige barbaren gaat slijten. Allemaal kogels die de komende maanden richting de Turkse natie afgevuurd gaan worden.  

Waar blijven de Turken? Hun 1.000 miljard-economie moet in staat zijn om werken van Justin McCarthy, Heath W. Lowry, Philip M. Taylor, Kamuran Gurun, Edward J. Erickson en nog vele anderen te laten uitbrengen in andere talen. Turkije is dit moreel verplicht. 


Ahmet Benler, vermoord vanwege Armeense leugens (Den Haag, 12 oktober 1979)



No comments: