Thursday, January 22, 2015

Huwelijk George Clooney even echt als het Armeense luchtkasteel.


Eerder had ik de vrijspraak van Doğu Perinçek door de ECHR besproken. Zwitserland had hem onterecht vervolgd toen hij de Armeense leugens aan de kaak stelde.

Armenen en Zwitsers blijken nu de ECHR gevraagd te hebben om die uitspraak te herzien. De hoorzitting daarvan vindt op 28 januari* aanstaande plaatst.
* Uitgerekend op de herdenkingsdag van de moord op de Turkse diplomaat Kemal Arikan door de Armeense Dashnak-JCAG. Hij werd in 1982 vermoord omdat Turkije de Armeense leugens verwierp.

De reden dat ik George Clooney noem is zijn ‘vrouw’ Amal Alamuddin. Deze Libanese zou samen met andere advocaten de Armenen gaan bijstaan in de hoorzitting van de ECHR. (Libanon, waar menige Armeense genocide-terrorist in opleidingskampen leerde te moorden.) 

Dat ze de Armenen gaat bijstaan is niet verbazingwekkend. Oplichters die met zakken geld zwaaien staat ze zonder aarzelen bij. Bedrijven die zich hadden ingelaten met massale oplichterspraktijken zoals de fraudeurs Enron en de Arthur Andersen zijn enkele voor wie ze het opnam.
Geen wonder dus dat ze de Armenen wil helpen hun megafraude te verkopen. Dit jaar is hun laatste kans, ze gooien al hun geld ertegen aan*. Als ze dit jaar niks substantieels bereiken gaat hun luchtkasteel geheid neerstorten.
 * Het is nu ook duidelijk waarom ze een uitnodiging afwees om een onderzoek te doen naar een massaslachting enkele maanden geleden op 2.000 burgers, maar wel een genocide-leugen van 100 jaar terug wil pogen als echt te slijten. Je kan de dollartekens in haar ogen niet missen.

Ze ‘trouwde’ vorig jaar met de bekende filmacteur George Clooney. Maar dat huwelijk is nep. Het is even echt als de Armeense 1915-leugens. Het is namelijk een schijnhuwelijk.
Er is geen liefde bij betrokken. Als je die twee naar elkaar ziet kijken, niks aan liefde te bespeuren. Er is geen warmte tussen beide. Vonken vliegen er niet vanaf. Het is een huwelijk vanwege plannen. Een huwelijk van verstand. Verstandshuwelijk.


Kijk zelf, zou een kerel na een huwelijk zo kijken?
(George Clooney was vroeger een misdienaar geweest, een jongetje die priesters helpt. Misschien dat een pedopriester bij hem iets heeft veroorzaakt.)

 

No comments: