Monday, April 20, 2015

Duitsland doet zijn masker af



UPDATE [21 april]:
De (pro-)Armeense propaganda draait op volle toeren. Overal lezen we dat de Duitse regering de Armeense aantijging erkende als genocide.
Maar het blijkt dat men aan het vooruitlopen is. Dat aanstaande vrijdag (Armeense Judasdag) die regering het als genocide zou gaan bestempelen. Het is dus geen feit, niet officieel. Daarom dit artikel als onder voorbehoud zien. Eventuele update zal dan op vrijdag volgen.
(Ik vond het al vreemd dat ik nergens informatie tegenkwam dat Turkije hard terug had geslagen. Dat gaat dan geheid gebeuren)

22 augustus 2015:
Geen parlementaire erkenning geweest. Hun president Joachim Gauck had het als zodanig bestempeld (Niet verwonderlijk: hij is een ex-dominee. Zoals de fradeur Lepsius)
Er is geschermd met dat het Duitse parlement het weer's zou erkennen, maar dat bleek Armeense luchtfietserij.
 

Vandaag heeft Duitsland besloten om het masker af te doen. De regering heeft voor het eerst besloten om de Armeense leugens als een genocide te noemen. Tot nu toe bleef het bij parlementaire resoluties.

In ieder geval gaan de christenen in de wereld helemaal los. Na de christenleider van de pedokerk en het parlement van Europees christendom* om steun te betuigen aan hun Armeense medechristenen, doen nu de Duitse christenen met de meute mee.
* Ik zeg ‘christendom’ omdat 1.000 - 1.500 jaar christendom niet na enkele decennia bij de betrokkenen verdwijnt. Hun middeleeuwse christen-DNA sluiert in ze nog altijd en komt af en toe bovendrijven. Zoals nu.

Voor Duitsland is het belangrijk om een partner in crime, een mededader, naast zich te hebben op het podium van de genocidedaders. Het is eenzaam vertoeven daar. Turkije erbij slepen komt ze dus van pas.

Turken en Turkije moeten zich niks van aantrekken van deze kinderen van de nazi’s. Het is slechts een expressie van moslimhaat die in dat land welig tiert. Pediga is er niet voor niets een geaccepteerde bruinhemdenclub onder menige Duitsers.

Lutz Bachmann, leider Pegida met zijn Hitler-snor. 

Dit is diezelfde Duitsland waar duizenden anti-Turkse terroristen van de Pkk worden gehuisvest. Ook de extreemlinkse terrorist Taner Akçam zocht er zijn toevlucht na zijn ontsnapping uit het gevang. Het land is een safe haven voor moordenaars van Turken.

Niet alleen van criminelen uit Turkije, ook de eigen Duitse moordenaars van Turken wordt de hand boven het hoofd gehouden. Toen de neo-nazi club NSU acht Turken ombracht, bleek de Duitse overheid erachter te steken. Toen dit naar buiten kwam begon men de documenten te vernietigen om de betrokkenheid van de Duitse staat weg te moffelen (en getuigen om te leggen).

Er is één instelling die een genocide-vonnis over een volk kan vellen. Het is het Internationaal Strafhof.

Niet regeringen of parlementen. Politici zijn de laatste die dat mogen doen. Dit vanwege willekeur. Het feit dat het Duitse parlement en de regering weigert de eerste genocide van de twintigste eeuw die hun voorouders hebben gepleegd als een genocide te benoemen (de genocide op de Namibische Herrero's), maar er als de kippen bij zijn om Turken ervan te betichten is een bewijs van.

No comments: