Monday, June 18, 2007

Neo-nazi’s en de Armeense "genocide"


Eerder hebben we het gehad dat waar er haat tegen anderen is, de Armeense genocide kan gedijen. De ChristenUnie had zoals eerder getoond geen problemen met haat tegen de ander (zie in Afkeer van buitenlanders en de ChristenUnie).

Er is nog een haatzaaier die onze aandacht verdient. Dat is de VVD-kamerlid Van Baalen. Hij was één van de kamerleden die ervoor zorgde dat de Armeense genocide-motie in december 2004 in stemming werd gebracht.
 
Van hem is bekend dat hij geen moment onbenut laat om Turkije aan te vallen. Voor het geringste staat hij op de barricaden om in de Tweede Kamer te proberen Turkije aan de schandpaal te nagelen.

Het is ook verklaarbaar als we naar zijn verleden kijken. Hij blijkt een neo-nazi te zijn geweest. Zulke mensen moeten niks hebben van buitenlanders en alles wat afwijkt van de norm. Klasgenoten van hem hebben bijvoorbeeld verklaard dat hij wilde dat een gehandicapte mede-leerling een spuitje kreeg.

In de kranten en op tv kwamen meer en meer van zijn neo-nazi-verleden naar boven. Ene na andere klasgenoot van hem getuigde in de media over zijn houding als neo-nazi. Dit werd van Baalen allemaal teveel. Omdat hij toentertijd campagneleider van de VVD was, trok hij zich terug.

Naderhand werd via een doofpot-affaire zijn naam gezuiverd. Een club met ondermeer een mede- VVDlid zorgde daarvoor.
Maar de sporen van zijn ware aard zien we terug in zijn houding tegen Turkije. De Armeense genocide-aantijging is voor figuren zoals hem een bruikbaar instrument om hun aversie te ventileren. 




Update:
Deze kerel is moreel corrupt. Doet alsof hij ergens aanwezig is, en nietsnuttend duizenden euro's cashen.(bron: Hans van Baalen (VVD/D66) GRAAIT 58.500 EURO) 
En we hebben een winnaarrr: EuroVVD'er Hans van Baalen is de GROOTSTE INTEKENDIEF VAN BRUSSEL. Bovenstaand diagrammetje van de statistieknerds van VoteWatch.eu laat zien dat hij had ingetekend op aanwezigheid bij 514 eindstemmingen van het Europese Parlement, maar in 38 procent van die gevallen NIET gestemd heeft.

No comments: