Tuesday, July 17, 2007

Hoe Bill Gates geld verdient door Turken zwart te maken - II

(vervolg van deel I)

Het lijkt erop dat Bill Gates een oud foto-album van christenmissionarissen heeft bemachtigd. Met achterbakse verkooptechnieken probeert hij die foto's te gelde te maken.
De voorbeelden hieronder kunnen dat verduidelijken.

Op zijn site (http://www.corbisimages.com/) kun je zoeken naar onderwerpen. Wanneer je 'Armenian' intypt krijg je resultaten van foto’s die met de Armenen te maken hebben. We zoeken de oudere foto’s (met name de zwart witte).

In de foto met code IH171850 staan kinderen op die volgens de foto ingescheept worden op een schip naar Griekenland.



De lasterlijke tegen Turken gerichte bijschrift ontbreekt niet. Daar lezen we de bewering dat de Ottomaanse Turken de Griekse en Armeense bevolking in Turkije wilden uitroeien. Uitroeien?

Dan moeten de Ottomaanse Turken hun misdaad volkomen verzaakt hebben.

Na WO1 hadden ze met Griekenland uitwisselingsverdragen gesloten waarbij 1, 5 miljoen Ottomaanse Grieken (Grieken woonachtig in Anatolië) werden uitgewisseld tegen 500.000 Turken die in Griekenland woonden. Daarnaast was overeengekomen dat de 250.000 Grieken in Istanbul niet hoefden te vertrekken.

Bijna twee miljoen Ottomaanse Grieken hadden de Turken dus in leven gelaten. Over welke uitroeiing van de Grieken hebben ze het nu?

De Ottomaanse Armenen hetzelfde. De Turken bleken in hun uitroeiingsplannen ruim één miljoen Armenen over het hoofd te hebben gezien.

Bijschriften zoals voorgaande vallen onder de noemer overdrijvingen. Overdrijven is een bekend instrument in bedrijven propaganda.

In foto UWW459INP is een uitgemergeld kind te zien.



Het oorspronkelijk onderschrift bij de foto luidde 'Turkse overwinning'.
Zo wil men (denk aan het fotoalbum van de christenmissionarissen) voorwenden hoe misdadig de Turken wel niet waren. Bill Gates-site doet een schep bovenop met de mededeling:

“Deze kleine Armeen was een menselijk skelet toen hij opgepikt was door een [christelijke] hulpverlener en meegenomen naar een weeshuis in Beiroet. Zulke wrakken lieten de Turken achter.”
De Bill Gates-site heeft het ook veel over Armeense vrouwen en hoe misdadig de Turken met ze omgingen. Enkele voorbeelden:
 

Foto met de code U3266INP laat een rij vrouwen zien.



Bijschrift luidt: 'Vrouwelijke Armeense vluchtelingen'.
 

In de oorspronkelijk bijschrift is te lezen dat deze vrouwen de Turkse misdadigers hadden kunnen ontvluchtten, maar tienduizenden anderen niet. Diegene die de criminele Turken niet lukte te ontvluchten kregen met hun Turkse moslim-overweldigers te maken vanwege hun christelijke geloof. Dat die moslims ook zich aan hen vergrepen om hun vleselijke lusten te botvieren op de arme Armeense christenvrouwen.

Er wordt dus driftig ingespeeld op christelijke sentimenten.

De foto hieronder (zoekcode: VV6468) heeft als onderschrift 'Voormalige Turkse slavin staand tegen de muur'.



De oorspronkelijk bijschrift had het over een Armeense meisje die pasgeleden bevrijd was uit een Turkse huis waar ze als een slavin was gehouden. En dat ze met zorg was behandeld door de Amerikaanse Y.M.C.A. (= christelijke hulporganisatie) in Aleppo. Ook wordt beweerd dat 'haar gezicht en borsten op een afschuwelijke wijze getatoeëerd waren door haar Turkse eigenaar als identificatietekens in het geval ze zou ontsnappen'.

Kijk goed naar de foto: zie je een tatoeage op haar gezicht? Deze bewering van zogenaamde tatoeages door Turken is dus volkomen verzonnen (slavernij was dus al jaren afgeschaft).

Waarschijnlijk zijn het flashbacks van betreffende christenmissionarissen van hun voorvaderen die de negerslaven met gloeiend materiaal brandmerkten.

We zien in het laatste voorbeeld weer de relatie met christelijke hulporganisaties. In dit geval Y.M.C.A. Het is afkorting van 'Young Men’s Christian Association' (Christelijke Jongeren Vereniging).

Die hulporganisaties worden als redders afgeschilderd die de arme Armeense vrouwen (nadat die uit de klauwen van die misdadige Turkse moslims gered zijn) met liefde en zorg op been helpen. Daarvoor is natuurlijk geld nodig. Hoe ze aan dat geld kwamen komt nog ter sprake.



2 comments:

Anonymous said...

Beesten zijn het die Turken mijn overgroot oma heeft me persoonlijk verteld wat er gebeurd is.
Praat is met mensen die het mee gemaakt hebben.
Beesten zijn het de turken

Tomahawk said...

Het is niet alleen jouw overgroot oma die de oorlog in Anatolie in Turkije heeft meegemaakt.
Ook Turken en andere moslims hebben aan den lijve ondervonden wat een oorlog is. Hun overgrootouders kennen diezelfde verhalen als die van jouw familie. Armenen die als beesten tekeergingen.